26 Mart 2018 Pazartesi

StopTheFakes - Korsan'a Karşı Mücadele



Herkesin logoları, ticari markaları veya diğer fikri mülkiyet haklarını yasadışı olarak kullanmalarını izlemek ve kayıt altına almak için kullanıcı dostu ve uygun fiyatlı Blockchain hizmeti oluşturduk ve ihlalleri ortadan kaldırmak için hemen harekete geçmeliyiz! Fikri mülkiyet haklarının, telif haklarının ve ilgili hakların sahteciliğini ve ihlalini tespit etmek için tasarlanmış dünyanın ilk ademi merkezi hizmeti olan StopTheFakes'u size sunuyoruz. Projemiz korsan ürün ve içerikle mücadelede hak sahiplerini ve tüketicileri bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Şirketler haklarının ihlallerini hızlı ve etkin bir şekilde tespit etme, yerelleştirme ve belgeleme olanağına kavuşacak ve yasalara saygılı tüketiciler, korsanlıkla mücadelede yardımları için ödüllendirileceklerdir.






Ekibimiz iddialı bir görevde: tüm dünyada sahteciliğe ve korsanlığa karşı mücadeleyi kolaylaştıran küresel bir sistem yaratmak. Amacımız, ihlalleri tespit etme maliyetini en aza indirmek ve marka sahiplerinin tüketicilerle doğrudan temas kurmasına yardımcı olmaktır. Fikri mülkiyet haklarının ihlal edilmesine karşı mücadele, reklam harcamalarının azalmasına ve yasalara saygılı şirketler için artan karlara neden olurken, organize suçla mücadelede zorlaşır.
Kısa vadeli planımız, multi-milyar taklit pazarını yok edecek bir sistem inşa etmektir. Blockchain teknolojisi başlangıçta, işlemlere ilişkin bilgileri taklit etme, değiştirme veya değiştirme olasılığını ortadan kaldırmak için geliştirildi. Dünyada gerçekleştirilen çoğu işlem malların ve hizmetlerin satışı ile ilgilidir. Küresel pazarda kanunu ve şeffaflığı uygulamak istiyoruz ve küçük firmalara ve özel girişimcilere sadece büyük markaların karşılayabileceği sahtecilikle mücadele etme fırsatlarını sunmaya çalışıyoruz.
ICO 
Bitcoin ve Etherum ile ico'ya katılım sağlanabilir. 0.01 BTC veya 0.1 ETH minimum katılım bedeli vardır. Ico bitimine 25 gün süre vardır.
1 ETH = 2.400 STF Olarak belirlenmiştir.


Website   : https://www.stopthefakes.io/
Twitter     : https://twitter.com/StopTheFakes_io
Btt Ann    : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2370534




DarcMatter - Merkezsiz Finansal Hizmetler

DarcMatter (DM) - alternatif yatırımlara şeffaf ve doğrudan erişim sağlayan, ödüllü bir global fintech yatırım platformudur. DarcMatte...