8 Haziran 2018 Cuma

LOVR Network - Yetişkinler İçin Yeni Nesil Platform



LOVR, açık ve çevrimdışı yetişkin eğlence endüstrisini dönüştürür. Cryptocurrency LVR ile, parasız ödemeyi anonim, güvenli ve adil bir şekilde kullanabiliyoruz. Avrupa çapında yetişkin endüstrisindeki büyük ortaklarla, kripto para birimimize milyonlarca kullanıcıyla başlıyoruz. 

KAPSAMLI REZERVASYON PLATFORMU: Yetişkin eğlence endüstrisinin müşterileri ve tüccarları hem çevrimdışı hem de çevrimiçi ödeme söz konusu olduğunda anonim kalmaya güçlü bir talep var. Çevrimiçi pazarda, canlı akışlar, video içeriği ve ödemeler için yüksek ücretler ödenen e-Ticaret yer alırken, çevrimdışı pazar, henüz piyasa tarafından keşfedilmemiş gizli bir mücevher vermektedir. 

LOVR düşük ücretli bir ödeme çözümü ve çevrimiçi hizmet rezervasyonu sunmaktadır. GÜVENLİ ÖDEMELER: LVR transfer ödemeleri hızlı, Blockchain'in gücünden dolayı güvenilir ve hataya dayanıklıdır. Daha fazla kar: Müşteriler LVR ile ödeme yaparken daha az işlem ücreti alınır. ANONYMITY: LVR hızlı anonim ödemeler sağlayacaktır.



Yetişkin eğlence sektörünün müşterileri ve tüccarları, hem çevrimdışı hem de çevrimiçi ödeme söz konusu olduğunda, ayrıklık için güçlü bir istek ve anonimlik isteğine sahiptir. Çevrimiçi pazarda canlı akışlar, ücretli video içeriği ve e-ticaret için aşk araçları da yer alırken, çevrimdışı pazar, masaj, striptiz, eskort hizmetleri, telafi edilmiş cinsel etkinlikler ve diğer ücretli hizmetler gibi yetişkinlere yönelik hizmetlerden oluşur.
LOVR Ekosistemi, LVR adında bir kripto para birimiyle ödeme yapmanın güvenli, anonim ve karlı bir yolunu kullanır. LOVR Ekosistemi, bu tanıtım belgesinde daha sonra açıklanacak olan LOVR Temel Ödeme Sistemi, LOVR eWallet, LOVR X-Change ve LOVR Uygulamalarından oluşmaktadır.

LOVR, yetişkin eğlence endüstrisindeki ödemelerin günümüzün yöntemleriyle nasıl ele alındığını ve hem tüketiciler hem de sağlayıcılar için anonim bir seçeneğin bulunmaması için çözümler sunan yeni uygulamalar ve ağ geçitleri geliştirerek ortaya çıkan sorunları çözmektedir.
Ödeme işleminin yanı sıra LOVR, yetişkin hizmetleri sektöründe yaygın olarak bilinen bir sorunu da ele alır: güvenilir ve güvenli rezervasyonlar.

LOVR, yetişkinlere yönelik hizmetlerin güvenilir şekilde rezervasyonunu sağlayan ve gizlilik istilası, hesap kesmek, istenmeyen talepler ve daha fazlası gibi ağrı noktalarını ortadan kaldıran, dünya çapında erişilebilir bir rezervasyon platformu geliştirir. Endüstrinin online ve offline rezervasyon platformlarında ortaya çıkan söz konusu sorunları çözerek LOVR, blockchain olanaklarından yararlanıyor ve diğer ödeme sağlayıcılarının yüksek ücretlerini ortadan kaldırıyor.

İş ortaklarımız sayesinde LOVR, yetişkin eğlence endüstrisindeki geniş bir ağa erişebiliyor ve bu sayede ürünlerimizi ve hizmetlerimizi önceden var olan büyük bir kullanıcı tabanı üzerinde etkin bir şekilde teşvik edebiliyoruz.
Ön Satış

• 0.018€ / LVR from March 1st to March 31st
• 0.02€ / LVR from April 1st to April 30th

• 0.021€ / LVR from May 1st to May 31st

Ana Satış

• 0.00005 ETH / LVR for whitelisted investors only on July 1st
• 0.00006 ETH / LVR from July 2nd to July 31st
• 0.00007 ETH / LVR from August 1st to August 31st
• 0.00008 ETH / LVR from September 1st to September 30th



Website : http://lovr.network/ Twitter : https://twitter.com/lovrnetwork Facebook : https://www.facebook.com/lovrnetwork Medium : https://medium.com/@lovrnetwork Whitepaper : http://lovr.network/docs/whitepaper.pdf My BitcoinTalk Profile : https://bitcointalk.org/index.php?act... Eth : 0x0eb32865C359496fCE9EC098bB4a8600067Ef2ac




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DarcMatter - Merkezsiz Finansal Hizmetler

DarcMatter (DM) - alternatif yatırımlara şeffaf ve doğrudan erişim sağlayan, ödüllü bir global fintech yatırım platformudur. DarcMatte...