8 Haziran 2018 Cuma

BiteX - Birinci Nesil Kripto Bankacılık



Bitex'in kripto-bankacılık hizmetleri şunları içerir: Müşteri hizmetleri, kullanıcı deneyimi ve yerelleştirilmiş yönetim; Bir müşterinin kripto para birimi bakiyelerini kişisel bir mobil cihazda güvenli bir şekilde saklamak için ERC-20 uyumlu bir dijital cüzdan; Ödemeler, takaslar ve transferler için mobil cüzdanı sanal bir banka kartıyla kullanma yeteneği; Gizli ve tescilli. 

Bitex Global Co, Ltd, BitX Küresel Pte. 2 Satıcıların yerel para biriminde tüketicilerden ödeme kabul etmeleri için Satış Çözümlerinin çeşitli çözümleri (hem donanım hem de yazılım tabanlı); G20 fiat para birimleri ve çeşitli popüler kripto para birimleri arasındaki döviz değişimleri; Büyük ölçekli işletmeler arası ödemeler; Bireysel krediler.


Kripto paranın dijital ekonominin birinci sınıf vatandaşları haline geldiği zaman hızla yaklaşıyor - soru “if” değil, “ne zaman” ise bu gerçekleşecek. Bu zaman geldiğinde, bu gelişmekte olan ekonomiye finansal hizmetler sunma ihtiyacı büyümesini artırmak için kritik olacaktır. 



Bitex, o zaman yerel olarak toplanan ilk kripto bankası haline geldiğinde hazır olmayı bekliyor. Global olarak mevcut olmakla birlikte, faaliyet gösterdiği her bölgede yerel müşteri tabanına uygun ve yararlı olan kripto para birimine dayalı dijital ekonomiye finansal hizmetler sunmayı amaçlamaktadır. Bitex, dijital ortaklar için yerel ortaklara sunulan lisanslı bir teknoloji platformu aracılığıyla şifreli para birimi tabanlı bankacılık hizmetleri sunacak.

Bitex, yerel düzeyde çalışarak toplum üzerinde en büyük etkiyi yaratabileceğine ve bu yeni kripto-eşzamanlı tabanlı dijital ekonominin faydalarının mevcut bankacılık sisteminden yeterince yararlanamayan veya hizmet dışı bırakılan kişiler tarafından hissedilebileceğine inanmaktadır. Böylece, küresel bir banka olarak hemen başlamak yerine Bitex, çözümünün yerel bir etki yaratmasını istiyor.


Bitex, ilgili yerelleştirilmiş bir finansal hizmet paketi sunarak lisanslandığı her ülkede alacağı yerel etkiyi gösterecek ve bu yeni kripto-para birimi tabanlı dijital ekonomiye yönelik finansal hizmetlerin nasıl sağlanabileceğini yeniden tanımlayacaktır. Kripto-bankacılık alanında birden fazla görevli bulunurken, Bitex bu hiper lokalize stratejinin, zamanla ana tüketiciler için ilk gerçek küresel kripto-bankayı yaratmada bir avantaj sağlayacağını tahmin ediyor.



Website       : https://bitex.global/  
Twitter        : https://twitter.com/bitex_global  


My BitcoinTalk Profile : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1826960 

Eth : 0x0eb32865C359496fCE9EC098bB4a8600067Ef2ac


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DarcMatter - Merkezsiz Finansal Hizmetler

DarcMatter (DM) - alternatif yatırımlara şeffaf ve doğrudan erişim sağlayan, ödüllü bir global fintech yatırım platformudur. DarcMatte...