14 Haziran 2018 Perşembe

DarcMatter - Merkezsiz Finansal Hizmetler



DarcMatter (DM) - alternatif yatırımlara şeffaf ve doğrudan erişim sağlayan, ödüllü bir global fintech yatırım platformudur. DarcMatter, bir platform sahibi ve Return on Change Inc. tarafından işletilmektedir. 2014 yılında kurulan DM'nin platformu, GP'nin aktif olarak yükselen sermayesini global olarak Yatırımcılarla (LP'ler) bağlayarak, fon belgelerine sorunsuz bir şekilde bağlanma ve Hedge Funds, Private'ın özel bir setine yatırım yapma imkanı sunar. Eşitlik ve Girişim Sermayesi fonları verimli bir şekilde çevrimiçi. Merkezi New York'ta bulunan DM, ayrıca Şanghay, Hong Kong ve Güney Kore Seul'de de ofisler açıyor ve bölgesel ekipler, platform aracılığıyla sınır ötesi yatırım fırsatlarına doğrudan erişim sağlamak için yerel yatırımcılarla çalışıyor.



DarcMatter, alternatif fon yatırım endüstrisi için ilk gerçek merkezi olmayan küresel platformdur. DarcMatter zaten 24 farklı ülkeden kullanımı ile küresel bir varlığa sahiptir. DM'nin küresel erişimi ve kullanımı göz önünde bulundurulduğunda, ekip en son teknolojiyi kapsayan platform çözümleri üretmeye isteklidir. Çok fazla gelişme olmasına rağmen, alternatif fon alanında birçok görev hala manuel olarak değerlendirilmekte ve yatırımcıların kamusal olmayan alternatif fon fırsatlarıyla bağlantı kurması için gerekli olan uyum, güvenlik ve şeffaflığı sağlamak için çok sayıda aracı ve hizmet sağlayıcının katılımını gerektirmektedir.


Dağıtılmış defterin blok zinciri ve kabiliyeti, kurulduğu günden bu yana dolandırıcılık ve şeffaflık ile olgunlaşmış bir endüstriye şeffaflık ve güvenlik getirme kapasitesine sahiptir. Buna ek olarak, yatırımcılar için ek güvenlik sağlamak üzere değişen ve gelişen düzenlemeler, alternatif yatırım yöneticilerinin maliyet yükünü artırmış, bu da endüstrinin, yatırım getirilerini artırmaya odaklanmak yerine, yönetim altındaki varlıkları artırmaya daha fazla teşvik ettiğini göstermektedir.

DM Coin (DMC), izinli bir blockchain için kullanılacaktır ve NEM blockchain'de yerel olarak çalışan sistemleri kullanacaktır.


DarcMatter'ın geliştirdiği dağıtılmış defter, çok-trilyon dolarlık bir sanayiyi, evrak, opaklık ve bilgi asimetrisi ile tanımlanan bir çağdan, hiç olmadı bir şekilde şeffaflık, güvenlik ve güven ile karakterize edilecek bir döneme dönüştürme yeteneğine sahiptir. daha önce görülmüş.

Buna ek olarak, alternatif fon endüstrisine blok taşınma uygulamasının aşağıdakileri içeren ancak bunlarla sınırlı olmayan daha geniş etkileri ve kabiliyetleri olacaktır: 
• Kesintisiz sınır ötesi yatırım kabiliyetleri 
• Çok mutabakat ve kayıt için belgeleme takibi 
• Tüm yatırımcı dikeyinden kesintisiz olarak dağıtılan ek varlık sınıfları



DarcMatter ekibi platformu 3+ yıldır işletiyor ve şimdiden 150'den fazla fon (GP) ve dünya çapında 1.300'den fazla kurum ve yatırımcı ile çalışıyor.


Website       : https://dmc.darcmatter.com  
Twitter        : https://twitter.com/DarcMatterHQ
Facebook    : https://www.facebook.com/darcmatterHQ/
Medium      : https://medium.com/@DarcMatter
Whitepaper : https://www.dropbox.com/sh/fbhm6pgmbp5ktn6/AACK1_QfUEdlmm46ob_2fyE-a?dl=0&preview=DMC_Whitepaper+(v2.5)_EN.pdf
Btt Ann       : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2990067.0


My BitcoinTalk Profile : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1826960

Eth : 0x0eb32865C359496fCE9EC098bB4a8600067Ef2ac


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DarcMatter - Merkezsiz Finansal Hizmetler

DarcMatter (DM) - alternatif yatırımlara şeffaf ve doğrudan erişim sağlayan, ödüllü bir global fintech yatırım platformudur. DarcMatte...