1 Mayıs 2018 Salı

SLATE - Yeni Nesil Eğlence


Slate Nedir ?



SLATE, kriptografik olarak güvenli çok katmanlı bir ağ tarafından desteklenen bir blockchain tabanlı eğlence programı protokolüdür. Merkezi olmayan sistem, düşük maliyetli, yüksek hızlı, yüksek tanımlı bir video yayınlayacaktır ve blok zincirinde canlı etkinlik biletlemesini kolaylaştıracaktır. Tüketiciler, SLATE cryptocurrency'yi (SLX) dünyanın sunabileceği en iyi eğlencelerden bazılarına harcayabilecekler. SLATE kullanımı, içerik oluşturucular, üreticiler ve dağıtıcılar arasında adil ve şeffaf bir tazminat sağlar. İçerik oluşturucular adil bir şekilde tazmin edilir ve tüketiciler daha yüksek kalitede eğlence elde ederler. SLATE ile satın alınan biletler sahteciliğe karşı dirençli olacak ve sahteciliği fiilen ortadan kaldıracaktır. SLX'i tutan servis sağlayıcılar, içerik depolayarak ve teslim ederek daha da fazla kazanabilirler.






Binge, dağıtılmış defter teknolojisinin gücünü kullanmak için ilk premium merkezi olmayan akış platformu olan BVOD ™ (Talep Üzerine Blockchain Video) sunmaktadır. Binge akış medya platformu için blockchain teknolojisi, tüketici zevklerini ortaya çıkaran akış içeriği ve şeffaf davranış analizlerini kolaylaştırır. Binge'nin şeffaflık modeli ilk olarak bir eğlence endüstrisidir. Binge, içerik sağlayıcıları ve içerik oluşturucular arasında gerçek zamanlı gelir paylaşımı sunarken, içerik geliştirmeyi geliştiren değerli ağ verilerine ve analizlere erişimde arabuluculuk yapar.



SLATE ağı tarafından desteklenen, SLATIX eğlence keşif ve biletleme için yeni go-to-mobil uygulaması olacak. SLATIX kullanan tüketiciler, özel içerikli incelenmiş bir inceleme sistemi aracılığıyla harika içerikleri keşfedebilir ve filmler, konserler, oyunlar, müzeler ve spor etkinlikleri de dahil olmak üzere önemli etkinliklere ve önemli etkinliklere erişebilir. Tekrar eden kullanıcılar sadakat ödülleri ve benzersiz bir eğlence deneyimi yaşayacaklar. Güvenilir bir inceleme sisteminin iyileştirilmesi, Slate jeton ödülleri (SLX) ile teşvik edilir. Biletler, Slate blok zincirinde ikincil jeton olduğu için, ikincil pazarda sahteciliğe karşı dayanıklı ve güvenli bir şekilde değiştirilebilirler.



Website      : https://www.slate.io/
Twitter       : https://twitter.com/slatecurrency 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DarcMatter - Merkezsiz Finansal Hizmetler

DarcMatter (DM) - alternatif yatırımlara şeffaf ve doğrudan erişim sağlayan, ödüllü bir global fintech yatırım platformudur. DarcMatte...