14 Mayıs 2018 Pazartesi

Doctor Smart - Yeni Nesil Doktor...




Doktor Smart, insanları dünyanın neresinde olursa olsun, 7/24 sağlık hizmetlerini yönetmeye teşvik eden bir ekosistemdir. Blockchain teknolojisine dayanan ekosistemimiz, tüm katılımcılar arasında etkileşimlerin şeffaf ve basit olmasına yardımcı olur. Platformumuz, karşılıklı finansal anlaşmaları kolaylaştırır, tıbbi kayıtlara ve uzmanların sertifikasyon statülerine erişimi açar.

Kurucuların vizyonu: “Doktor Smart, AI, teletıp ve blok zinciri gibi heyecan verici yeni teknolojileri sağlık ve sağlık yönetimi alanlarına taşıyacak. Bu, sağlık hizmetleri sistemlerini müşterilere yüksek maliyet verimliliği, uygun fiyat ve hizmet kalitesi sunacak şekilde güçlendirecektir. Bu gelişmelerin dünyadaki yaşam kalitesini ve uzun ömürlülüğünü arttıracağına inanıyoruz ”.

Doktor Smart, herkes için uygun fiyatlı sağlık hizmeti sunan küresel bir blockchain ekosistemi oluşturuyor. Bu ekosistem, hastaneler ve sağlık bakım klinikleri de dahil olmak üzere mevcut altyapının entegrasyonunu sağlarken, dünya çapında bakım sağlayıcıları ve müşterileri de bağlar.


Doktor Smart platformunun geleneksel sağlık sistemi üzerinde birçok önemli avantajı vardır. Üç ana olanlar:

- Günümüz dünyasında doktorların coğrafi bölgelerdeki suçlamalarında büyük bir fark vardır, bu da çoğu zaman kaliteli sağlık hizmetlerine erişilememektedir. Doktor Smart bu farklılıkları ortadan kaldıracak;

- Doktorlar karar destek sistemleri ve AI tıbbi çözümleri ile güçlendirilecektir. Sonuç olarak, sağlık sonuçları muhtemelen iyileşecektir;

- Bazı doktor sorumluluklarını (ör. Admin) AI hizmetleriyle değiştirerek, radikal maliyet düşürmeleri mümkün olacaktır.

Kurucuların görüşü: “Yakın gelecekte otonom AI hizmetlerinin internet sağlık ve sağlık hizmetlerinde% 35'lik bir pay sahibi olacağına inanıyoruz”.


Doktor Smart Jetonu, 7/24 hizmet talebini karşılayan sağlık hizmetlerini kolaylaştıracak, böylece dünyanın dört bir yanındaki sağlık sistemlerinin bugün karşı karşıya kaldığı en önemli sorunların birçoğunu çözecek, bunların birçoğu takip eden bölümlerde detaylandırılacaktır. Ayrıca, Doktor Smart dünyadaki her iki bakım hizmeti veren ve hastaları daha iyi bağlamak ve güçlendirmek için AI çözümlerini kullanacaktır. Amacımız, dünyadaki yaşam kalitesini ve uzun ömürlülüğünü arttırmaktır.

Ayaktan sağlık hizmetleri için küresel pazarın 2022 yılına kadar yaklaşık 3,3 ABD dolarına ulaşacağı tahmin edilmektedir (Grand View Research inc'e göre), bunun 2 milyar ABD dolarından fazlası internet hizmetlerinden karşılanabilir. Doktor Smart, teletıp ve tele-sağlık hizmetleri için küresel pazarın en az% 2'lik payına ulaşma isteğine sahiptir.

Doktor Smart, hastaneler, tıp merkezleri, klinikler, sağlık merkezleri, sigorta şirketleri, fitness uygulamaları ve giyilebilir cihazlar dahil olmak üzere birçok ülkede var olan sağlık altyapısını, Doktor Smart yardımcı program belirtecine olan talebi ve değeri artırmak için birleştirecektir. Doktor Smart ekosistemi, ademi merkeziyetçi bir pazar üzerine inşa edilen ve geleneksel bakım sağlayıcıları, sigorta şirketleri ve özerk AI hizmetleri tarafından sağlanan, sağlıkla ilgili yeni bir ürün ve hizmet ekonomisini destekleyecektir.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DarcMatter - Merkezsiz Finansal Hizmetler

DarcMatter (DM) - alternatif yatırımlara şeffaf ve doğrudan erişim sağlayan, ödüllü bir global fintech yatırım platformudur. DarcMatte...