11 Haziran 2018 Pazartesi

Konios Platformu




Konios platformu, dünya çapında nakit ve kripto para birimleri için en güvenli değişim platformunu sunmaktadır. Tüm FIAT ve CRYPTO para birimlerinin herkesle yerel olarak ve dijital olarak değiştirilmesine yönelik çözümümüz benzersizdir. Dünya çapında üniform değişim prensibi Konios Blockchain tarafından merkezi olarak güvenceye alınmıştır. Dünya çapında, 7,7 trilyon dolar nakit para dolaşımda. Konios platformu ile kripto dünyasını dolduracağız! Konios Platformu, yeni gelenlerin Ticaret Platformları'na kayıt veya bilgi gerekmeden kripto dünyasına girmelerini sağlıyor. Kullanımı kolaydır ve herkes oyuna hızlı ve güvenli bir şekilde girebilir! Aynı şekilde, kripto sahiplerinin sahip oldukları herhangi bir kripto parasını paraya çevirmesi kolay!


Konios raporunu incelemek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Misyonumuz kripto topluluğuna dünyanın en kolay erişimini sağlamaktır. Şu anda çeşitli online platformlar üzerinden banka havalesi veya kredi kartı ile Fiat parası (Avro, ABD Doları veya Yen gibi geleneksel para birimi) ile borsalarda kripto para elde etme imkanı bulunmaktadır. Yine de, birçok kişi kripto topluluğunda bir dayanak elde edememektedir. Kişisel verilerin gerekli açıklanması, platformların zaman alıcı kayıtları ve platform operatörlerinin tahmin edilemezliği ile zahmetli bir şekilde ele alınması, büyük ve popüler olmayan zorluklarla birlikte mevcut katmanları temsil etmektedir. Bu ağırlaştırıcı koşullara ek olarak, çoğu zaman yüksek gizli ücretler ve ilgili bankalar ve devletler arasında gerekli bir işbirliği vardır.
Giriş genellikle gerçek uygulamada olduğundan daha basit bir şekilde anlatılmaktadır. Konios projesi tüm bu sorunlara son veriyor.



Kasım 2017'den bu yana, dünya çapında tüm kripto meraklıları için kripto dünyasına nakit olarak girmelerini sağlayacak bir platform geliştiriyor ve programlıyoruz. Konios platformuna kolay erişim sadece bir akıllı telefon ve internet bağlantısı gerektirir. İşlem, bir banka veya başka aracılar kullanılmadan İsviçre'de geliştirilen bir değişim prensibine dayanarak gerçekleştirilir. Değişim, platformun başka bir kullanıcısı ile yüz yüze (F2F) gerçekleşir. İşlem süreci hassas bir şekilde yapılandırılmıştır ve en yüksek güvenlik yönetmeliklerine tabidir. Beş güvenlik anahtarı tarafından oluşturulur ve katılımcılar
Akıllı telefonlarında sadece dört tıklama ile alışverişi.


İşlemlerin güvenliğini ve ücretlerini düşük tutabilmek için platform içinde tüm işlemleri ve faaliyetleri yerel olarak doğrulayan ve kaydeden kendi blockchain tasarımı tasarlanmıştır. Tüm kripto para birimlerinin, ilgili zincir ücretlerini ödemeden kullanılmasına temel teşkil eder. Akıllı Sözleşmeler, işlemleri ve platformdaki tüm süreçleri izler ve kontrol eder. Platformun aktif kullanıcıları ödül sistemimizden faydalanacak. Bu aynı zamanda platformun güvenliğini arttırır ve değişim işleminin dünya çapında kabul edilmesini destekler. Her işlemden sonra, değişim ortakları tarafından değerlendirmeler yapılır. Değerlendirmeler, değişim partnerinin profesyonel davranışları hakkında bir fikir vermektedir. Akıllı Sözleşmede saklanan ödül ve ceza parametreleri yanlış davranışları sıralar ve kullanıcıları olumlu katkıları için ödüllendirir.


ICO



Website       : https://konios.com   
Medium      : https://medium.com/@konios 



Eth : 0x0eb32865C359496fCE9EC098bB4a8600067Ef2ac


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DarcMatter - Merkezsiz Finansal Hizmetler

DarcMatter (DM) - alternatif yatırımlara şeffaf ve doğrudan erişim sağlayan, ödüllü bir global fintech yatırım platformudur. DarcMatte...