16 Mayıs 2018 Çarşamba

Digital Ticks - İlk Emtia Kripto Borsası.



Tüccarlar için tüccarlar tarafından iyi tasarlanmış bir İlk Emtia - Kripto Borsası. Digital Ticks Borsası (DTx) sadece kripto değişimi için başka bir kripto değil, aynı zamanda kendi başına bir yarı-algoritma platform sağlayıcısıdır. DTx, her türlü kripto varlığına ve emtiaya kripto varlıklara hitap etmeyi planlıyor.

DTx, acemi bir tüccar tarafından profesyonel bir tüccarın yanı sıra yüksek frekanslı bir tüccar için gereken bir değişimin tüm temel özelliklerini içeren bir çok gelişmiş özellik tarafından paketlenecektir. Güvenlik açısından DTx, DDoS saldırıları, kimlik avı girişimleri ve ayrıca güvenlik açığı değerlendirmeleri ve penetrasyon testleri gibi her tür hackten kaçınmak için ek tedbirler almaktadır.



Digital Ticks Borsası ekibi, tüccarların yanı sıra paydaşlarına da müşteri hizmetleri sunma bakımından endüstri standartlarının önünde sağlam bir teknolojiye inanıyor. Digital Ticks Borsası ekibi, tüm tüccarlarının sorunsuz ve kullanıcı dostu bir ticaret deneyimine sahip olmasını sağlar.



Dijital Ticks Borsası, başlangıçta ilk birkaç ay için herhangi bir işlem ücretini karşılayamaz, böylece trader'lar sıfır işlem ücretleri üzerinden işlem yapabilsinler. DTX, yüksek frekanslı tüccar (HFT) için hacim temelli bir teşvik verecek ve bu da ticarette daha yüksek kârlılığı elde etmelerini sağlayacak.


ICO : 

Ön Satış : 1 DTx = 0.3     USD
1. Etap   : 1 DTx = 0.375 USD
2.Etap    : 1 DTx = 0.45   USD
3.Etap    : 1 DTx = 0.575 USD
4.Etap    : 1 DTx = 0.7     USD



Website     : https://www.digitalticks.com/ 


https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1826960







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DarcMatter - Merkezsiz Finansal Hizmetler

DarcMatter (DM) - alternatif yatırımlara şeffaf ve doğrudan erişim sağlayan, ödüllü bir global fintech yatırım platformudur. DarcMatte...