16 Mayıs 2018 Çarşamba

MPCX - Dijital Varlıkların Yönetimi


MPCX, yenilikçi kripto yatırımcıları için bir Dijital Şifreleme Servet Yönetimi blockchain odaklı finansal hizmetler platformudur. MPCX'in benzersiz ürünleri, Investable Crypto Indices ve Digital Smart Investment Mandate dahil olmak üzere müşterilerimize uyarlanmıştır. MPCX'te bütünsel bir yaklaşım uyguluyoruz. Tüm kripto hizmetlerini tek bir yerde toplayacağız, dijital varlık yönetimi, kripto para değişimi ve ticaret, dijital bankacılık için ev blockchain çözümlerinde yaratacağız ve daha sonra uzmanlığımızı geleneksel varlık sınıfına genişleteceğiz. Yenilikçi yatırımcıların kripto varlıklarının portföylerini yönetmek için Digital Crypto Servet Yönetim Platformu ile çalışmaya karar verdik.



MPCX Platformu
MPCX bir dijital blockchain odaklı finansal hizmetler platformudur. Uzun vadeli hedefimiz, tüm kripto finansal hizmetlerini tek bir yerde toplamaktır.

Kısa vadede, MPCX, yenilikçi yatırımcıların kripto varlık portföylerini yönetmek için bir blok zinciri odaklı merkezi olmayan ekosistem oluşturacaktır. 

Mevcut piyasa durumuna bağlı olarak, hizmetler ve çok sınırlı finansal yönetim çözümlerine olan büyük talep nedeniyle MPCX Platformunu oluşturmaya karar verdik.Platform, dijital varlık yönetimi, kripto-para değişimi ve ticaret, dijital bankacılık, kripto araştırma ve ICO promosyonu ve kripto kredilendirme alanlarında varlıkların ve bireylerin ihtiyaçlarına hizmet edecek şekilde tasarlanmıştır.

MPCX Platformu üç aşamada geliştirilecektir: 

1. Ocak 2017 - Aralık 2018 - dijital varlık yönetimi platformu 
2. Ara 2018 - Kasım 2019 - kripto para birimi değişimi 
3. Aralık 2019 - 2020 - dijital bankacılık ve düzenlenmiş varlık yönetimi platformları



ICO : 




Website      : https://mpcx.co/
Twitter       : https://twitter.com/MPCXPlatform





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DarcMatter - Merkezsiz Finansal Hizmetler

DarcMatter (DM) - alternatif yatırımlara şeffaf ve doğrudan erişim sağlayan, ödüllü bir global fintech yatırım platformudur. DarcMatte...