16 Mayıs 2018 Çarşamba

Noiz Chain - Yeni Nesil Merkezsiz Reklam Ağı


NEDEN NOIZ CHAIN ?

Banner körlüğü ile mücadele etmek, şeffaflığı artırmak ve reklam verenler, yayıncılar ve kullanıcılar arasında güven oluşturmak için AI ve Blockchain'i kullanıyoruz. Bu, reklam maliyetlerini azaltan ve yayıncılara gelirleri artıran dolandırıcılık reklamlarını ve aldatmaca botlarını ortadan kaldırır.


NOIZ CHAIN

NOIZ platformu, dijital reklam değişimi - reklamverenler ve yayıncılar arasındaki aracıdır. NOIZ ayrıca kullanıcı katılımını teşvik eden ve kullanıcılara ek olarak reklamverenler, yayıncılar ve hayır vakıfları arasında dağıtılan bir simgedir.


REKLAM VERENLER

Reklam verenler, reklam oluşturma, reklam alanı ve kullanıcı etkileşimi için ödeme yapmak üzere kullanılan NOIZ jetonlarını almak için dijital bir reklam ücreti öder. Kullanıcı katılımını artırmak için, reklam verenin kupon verme seçeneği vardır. Kullanıcılar kuponları kullandığında, kullanıcıların jetonları hayır kurumlarına gider.

HAYIRSEVER VAKIFLAR

NOIZ ağı, reklam verenler, yayıncılar ve kullanıcılar, doğrudan kendi seçtikleri hayır kurumlarına bağış yapabilirler. Kullanıcılar kuponları kullandığında, jetonları reklamverenlere veya yayıncılara değil, hayır kurumlarına gider

KULLANICILAR

Kullanıcılar, yayıncı sitelerinde bilişsel reklamları görüntüleyen kişilerdir. Kullanıcılar bilişsel reklamlarla etkileşimde bulunarak NOIZ jetonları alırlar. Kullanıcının sağladığı her veri veya amaç, reklamverene gönderilir. Kullanıcılar, hangi kişisel bilgilerin (yaş, cinsiyet, konum) reklamverenlere ve yayıncılara teslim edildiğini belirleyebilir. Kullanıcılar jetonlarını değiştirebilir, saklayabilir, bağışlayabilir veya kullanabilir.




Andy Ann ; Noiz Chain Ceo'sunun konuşması.

ICO :

Ön Satış  1 NOIZ = 0.1875 USD

Fiyat       1 NOIZ = 0.25 USD

Sadece Ethereum ile ico'ya katılım sağlanıyor.


Website     : https://noizchain.com/
Twitter      : https://twitter.com/NOIZchain






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DarcMatter - Merkezsiz Finansal Hizmetler

DarcMatter (DM) - alternatif yatırımlara şeffaf ve doğrudan erişim sağlayan, ödüllü bir global fintech yatırım platformudur. DarcMatte...