14 Haziran 2018 Perşembe

DarcMatter - Merkezsiz Finansal Hizmetler



DarcMatter (DM) - alternatif yatırımlara şeffaf ve doğrudan erişim sağlayan, ödüllü bir global fintech yatırım platformudur. DarcMatter, bir platform sahibi ve Return on Change Inc. tarafından işletilmektedir. 2014 yılında kurulan DM'nin platformu, GP'nin aktif olarak yükselen sermayesini global olarak Yatırımcılarla (LP'ler) bağlayarak, fon belgelerine sorunsuz bir şekilde bağlanma ve Hedge Funds, Private'ın özel bir setine yatırım yapma imkanı sunar. Eşitlik ve Girişim Sermayesi fonları verimli bir şekilde çevrimiçi. Merkezi New York'ta bulunan DM, ayrıca Şanghay, Hong Kong ve Güney Kore Seul'de de ofisler açıyor ve bölgesel ekipler, platform aracılığıyla sınır ötesi yatırım fırsatlarına doğrudan erişim sağlamak için yerel yatırımcılarla çalışıyor.



DarcMatter, alternatif fon yatırım endüstrisi için ilk gerçek merkezi olmayan küresel platformdur. DarcMatter zaten 24 farklı ülkeden kullanımı ile küresel bir varlığa sahiptir. DM'nin küresel erişimi ve kullanımı göz önünde bulundurulduğunda, ekip en son teknolojiyi kapsayan platform çözümleri üretmeye isteklidir. Çok fazla gelişme olmasına rağmen, alternatif fon alanında birçok görev hala manuel olarak değerlendirilmekte ve yatırımcıların kamusal olmayan alternatif fon fırsatlarıyla bağlantı kurması için gerekli olan uyum, güvenlik ve şeffaflığı sağlamak için çok sayıda aracı ve hizmet sağlayıcının katılımını gerektirmektedir.


Dağıtılmış defterin blok zinciri ve kabiliyeti, kurulduğu günden bu yana dolandırıcılık ve şeffaflık ile olgunlaşmış bir endüstriye şeffaflık ve güvenlik getirme kapasitesine sahiptir. Buna ek olarak, yatırımcılar için ek güvenlik sağlamak üzere değişen ve gelişen düzenlemeler, alternatif yatırım yöneticilerinin maliyet yükünü artırmış, bu da endüstrinin, yatırım getirilerini artırmaya odaklanmak yerine, yönetim altındaki varlıkları artırmaya daha fazla teşvik ettiğini göstermektedir.

DM Coin (DMC), izinli bir blockchain için kullanılacaktır ve NEM blockchain'de yerel olarak çalışan sistemleri kullanacaktır.


DarcMatter'ın geliştirdiği dağıtılmış defter, çok-trilyon dolarlık bir sanayiyi, evrak, opaklık ve bilgi asimetrisi ile tanımlanan bir çağdan, hiç olmadı bir şekilde şeffaflık, güvenlik ve güven ile karakterize edilecek bir döneme dönüştürme yeteneğine sahiptir. daha önce görülmüş.

Buna ek olarak, alternatif fon endüstrisine blok taşınma uygulamasının aşağıdakileri içeren ancak bunlarla sınırlı olmayan daha geniş etkileri ve kabiliyetleri olacaktır: 
• Kesintisiz sınır ötesi yatırım kabiliyetleri 
• Çok mutabakat ve kayıt için belgeleme takibi 
• Tüm yatırımcı dikeyinden kesintisiz olarak dağıtılan ek varlık sınıfları



DarcMatter ekibi platformu 3+ yıldır işletiyor ve şimdiden 150'den fazla fon (GP) ve dünya çapında 1.300'den fazla kurum ve yatırımcı ile çalışıyor.


Website       : https://dmc.darcmatter.com  
Twitter        : https://twitter.com/DarcMatterHQ
Facebook    : https://www.facebook.com/darcmatterHQ/
Medium      : https://medium.com/@DarcMatter
Whitepaper : https://www.dropbox.com/sh/fbhm6pgmbp5ktn6/AACK1_QfUEdlmm46ob_2fyE-a?dl=0&preview=DMC_Whitepaper+(v2.5)_EN.pdf
Btt Ann       : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2990067.0


My BitcoinTalk Profile : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1826960

Eth : 0x0eb32865C359496fCE9EC098bB4a8600067Ef2ac


13 Haziran 2018 Çarşamba

BLOCKONOMIS - Bitcoin ve E-Ticareti Yeniden Şekillendirmek


Blockonomics, 2015 yılında bir cüzdan izleyicisi ve blok gezgini olarak başladı ve sürekli olarak en yeni Bitcoin teknolojisi ile yenilikler yapıyor. Blockonomics, hizmetlerimizin zaten sahip olduğunuz cüzdanların işlevselliğini geliştirdiği merkezi olmayan ve izinsiz bir Bitcoin ödeme çözümüdür. Amacımız, faturalandırma, bağış alma veya e-ticaret mağazası çalıştırma gibi, doğrudan Bitcoin'i kabul etmenize izin vermeye devam etmektir. Bitcoin'in gücünün ademi merkeziyet ve kriptografide olduğuna inanıyoruz.

Blockonomics, Bitcoin kabul eden satıcılar için endüstri lideri bir ödeme işleme sistemidir. Amacımız, kullanıcılarımıza tamamen merkezi olmayan, güvenilir ve güvenli, tamamen izinsiz, doğrudan Bitcoin ödeme çözümlerini sunmaktır. Kendimizi, ademi merkeziyet ve kriptografinin güçlü inançları olarak görüyoruz.


Blockonomics, 2015 yılında bir cüzdan izleyicisi ve blok gezgini olarak başladı ve sürekli olarak en yeni Bitcoin teknolojisi ile yenilikler yapıyor. Blockonomics, hizmetlerimizin zaten sahip olduğunuz cüzdanların işlevselliğini geliştirdiği merkezi olmayan ve izinsiz bir Bitcoin ödeme çözümüdür. Out hedefi, faturalandırma, bağış alma veya e-ticaret mağazası çalıştırma gibi, Bitcoin'i doğrudan kabul etmenize izin vermeye devam etmektir. Bitcoin'in gücünün ademi merkeziyet ve kriptografide olduğuna inanıyoruz.

ÖN SATIŞ (PRE-ICO)

1 Temmuz 2018 - 31 Temmuz 2018

450.000.000 Token

%20 Bonus

1 BCK Token = 0.01666667 USD

ANA SATIŞ (ICO)

1 Ağustos 2018 - 15 Ağustos 2018

100.000.000 Token

1 BCK Token = 0.02 USD






Website       : https://ico.blockonomics.co/ 
Twitter        : https://twitter.com/blockonomics_co  



Eth : 0x0eb32865C359496fCE9EC098bB4a8600067Ef2ac

11 Haziran 2018 Pazartesi

Konios Platformu




Konios platformu, dünya çapında nakit ve kripto para birimleri için en güvenli değişim platformunu sunmaktadır. Tüm FIAT ve CRYPTO para birimlerinin herkesle yerel olarak ve dijital olarak değiştirilmesine yönelik çözümümüz benzersizdir. Dünya çapında üniform değişim prensibi Konios Blockchain tarafından merkezi olarak güvenceye alınmıştır. Dünya çapında, 7,7 trilyon dolar nakit para dolaşımda. Konios platformu ile kripto dünyasını dolduracağız! Konios Platformu, yeni gelenlerin Ticaret Platformları'na kayıt veya bilgi gerekmeden kripto dünyasına girmelerini sağlıyor. Kullanımı kolaydır ve herkes oyuna hızlı ve güvenli bir şekilde girebilir! Aynı şekilde, kripto sahiplerinin sahip oldukları herhangi bir kripto parasını paraya çevirmesi kolay!


Konios raporunu incelemek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Misyonumuz kripto topluluğuna dünyanın en kolay erişimini sağlamaktır. Şu anda çeşitli online platformlar üzerinden banka havalesi veya kredi kartı ile Fiat parası (Avro, ABD Doları veya Yen gibi geleneksel para birimi) ile borsalarda kripto para elde etme imkanı bulunmaktadır. Yine de, birçok kişi kripto topluluğunda bir dayanak elde edememektedir. Kişisel verilerin gerekli açıklanması, platformların zaman alıcı kayıtları ve platform operatörlerinin tahmin edilemezliği ile zahmetli bir şekilde ele alınması, büyük ve popüler olmayan zorluklarla birlikte mevcut katmanları temsil etmektedir. Bu ağırlaştırıcı koşullara ek olarak, çoğu zaman yüksek gizli ücretler ve ilgili bankalar ve devletler arasında gerekli bir işbirliği vardır.
Giriş genellikle gerçek uygulamada olduğundan daha basit bir şekilde anlatılmaktadır. Konios projesi tüm bu sorunlara son veriyor.



Kasım 2017'den bu yana, dünya çapında tüm kripto meraklıları için kripto dünyasına nakit olarak girmelerini sağlayacak bir platform geliştiriyor ve programlıyoruz. Konios platformuna kolay erişim sadece bir akıllı telefon ve internet bağlantısı gerektirir. İşlem, bir banka veya başka aracılar kullanılmadan İsviçre'de geliştirilen bir değişim prensibine dayanarak gerçekleştirilir. Değişim, platformun başka bir kullanıcısı ile yüz yüze (F2F) gerçekleşir. İşlem süreci hassas bir şekilde yapılandırılmıştır ve en yüksek güvenlik yönetmeliklerine tabidir. Beş güvenlik anahtarı tarafından oluşturulur ve katılımcılar
Akıllı telefonlarında sadece dört tıklama ile alışverişi.


İşlemlerin güvenliğini ve ücretlerini düşük tutabilmek için platform içinde tüm işlemleri ve faaliyetleri yerel olarak doğrulayan ve kaydeden kendi blockchain tasarımı tasarlanmıştır. Tüm kripto para birimlerinin, ilgili zincir ücretlerini ödemeden kullanılmasına temel teşkil eder. Akıllı Sözleşmeler, işlemleri ve platformdaki tüm süreçleri izler ve kontrol eder. Platformun aktif kullanıcıları ödül sistemimizden faydalanacak. Bu aynı zamanda platformun güvenliğini arttırır ve değişim işleminin dünya çapında kabul edilmesini destekler. Her işlemden sonra, değişim ortakları tarafından değerlendirmeler yapılır. Değerlendirmeler, değişim partnerinin profesyonel davranışları hakkında bir fikir vermektedir. Akıllı Sözleşmede saklanan ödül ve ceza parametreleri yanlış davranışları sıralar ve kullanıcıları olumlu katkıları için ödüllendirir.


ICO



Website       : https://konios.com   
Medium      : https://medium.com/@konios 



Eth : 0x0eb32865C359496fCE9EC098bB4a8600067Ef2ac


8 Haziran 2018 Cuma

LOVR Network - Yetişkinler İçin Yeni Nesil Platform



LOVR, açık ve çevrimdışı yetişkin eğlence endüstrisini dönüştürür. Cryptocurrency LVR ile, parasız ödemeyi anonim, güvenli ve adil bir şekilde kullanabiliyoruz. Avrupa çapında yetişkin endüstrisindeki büyük ortaklarla, kripto para birimimize milyonlarca kullanıcıyla başlıyoruz. 

KAPSAMLI REZERVASYON PLATFORMU: Yetişkin eğlence endüstrisinin müşterileri ve tüccarları hem çevrimdışı hem de çevrimiçi ödeme söz konusu olduğunda anonim kalmaya güçlü bir talep var. Çevrimiçi pazarda, canlı akışlar, video içeriği ve ödemeler için yüksek ücretler ödenen e-Ticaret yer alırken, çevrimdışı pazar, henüz piyasa tarafından keşfedilmemiş gizli bir mücevher vermektedir. 

LOVR düşük ücretli bir ödeme çözümü ve çevrimiçi hizmet rezervasyonu sunmaktadır. GÜVENLİ ÖDEMELER: LVR transfer ödemeleri hızlı, Blockchain'in gücünden dolayı güvenilir ve hataya dayanıklıdır. Daha fazla kar: Müşteriler LVR ile ödeme yaparken daha az işlem ücreti alınır. ANONYMITY: LVR hızlı anonim ödemeler sağlayacaktır.



Yetişkin eğlence sektörünün müşterileri ve tüccarları, hem çevrimdışı hem de çevrimiçi ödeme söz konusu olduğunda, ayrıklık için güçlü bir istek ve anonimlik isteğine sahiptir. Çevrimiçi pazarda canlı akışlar, ücretli video içeriği ve e-ticaret için aşk araçları da yer alırken, çevrimdışı pazar, masaj, striptiz, eskort hizmetleri, telafi edilmiş cinsel etkinlikler ve diğer ücretli hizmetler gibi yetişkinlere yönelik hizmetlerden oluşur.
LOVR Ekosistemi, LVR adında bir kripto para birimiyle ödeme yapmanın güvenli, anonim ve karlı bir yolunu kullanır. LOVR Ekosistemi, bu tanıtım belgesinde daha sonra açıklanacak olan LOVR Temel Ödeme Sistemi, LOVR eWallet, LOVR X-Change ve LOVR Uygulamalarından oluşmaktadır.

LOVR, yetişkin eğlence endüstrisindeki ödemelerin günümüzün yöntemleriyle nasıl ele alındığını ve hem tüketiciler hem de sağlayıcılar için anonim bir seçeneğin bulunmaması için çözümler sunan yeni uygulamalar ve ağ geçitleri geliştirerek ortaya çıkan sorunları çözmektedir.
Ödeme işleminin yanı sıra LOVR, yetişkin hizmetleri sektöründe yaygın olarak bilinen bir sorunu da ele alır: güvenilir ve güvenli rezervasyonlar.

LOVR, yetişkinlere yönelik hizmetlerin güvenilir şekilde rezervasyonunu sağlayan ve gizlilik istilası, hesap kesmek, istenmeyen talepler ve daha fazlası gibi ağrı noktalarını ortadan kaldıran, dünya çapında erişilebilir bir rezervasyon platformu geliştirir. Endüstrinin online ve offline rezervasyon platformlarında ortaya çıkan söz konusu sorunları çözerek LOVR, blockchain olanaklarından yararlanıyor ve diğer ödeme sağlayıcılarının yüksek ücretlerini ortadan kaldırıyor.

İş ortaklarımız sayesinde LOVR, yetişkin eğlence endüstrisindeki geniş bir ağa erişebiliyor ve bu sayede ürünlerimizi ve hizmetlerimizi önceden var olan büyük bir kullanıcı tabanı üzerinde etkin bir şekilde teşvik edebiliyoruz.
Ön Satış

• 0.018€ / LVR from March 1st to March 31st
• 0.02€ / LVR from April 1st to April 30th

• 0.021€ / LVR from May 1st to May 31st

Ana Satış

• 0.00005 ETH / LVR for whitelisted investors only on July 1st
• 0.00006 ETH / LVR from July 2nd to July 31st
• 0.00007 ETH / LVR from August 1st to August 31st
• 0.00008 ETH / LVR from September 1st to September 30th



Website : http://lovr.network/ Twitter : https://twitter.com/lovrnetwork Facebook : https://www.facebook.com/lovrnetwork Medium : https://medium.com/@lovrnetwork Whitepaper : http://lovr.network/docs/whitepaper.pdf My BitcoinTalk Profile : https://bitcointalk.org/index.php?act... Eth : 0x0eb32865C359496fCE9EC098bB4a8600067Ef2ac




BiteX - Birinci Nesil Kripto Bankacılık



Bitex'in kripto-bankacılık hizmetleri şunları içerir: Müşteri hizmetleri, kullanıcı deneyimi ve yerelleştirilmiş yönetim; Bir müşterinin kripto para birimi bakiyelerini kişisel bir mobil cihazda güvenli bir şekilde saklamak için ERC-20 uyumlu bir dijital cüzdan; Ödemeler, takaslar ve transferler için mobil cüzdanı sanal bir banka kartıyla kullanma yeteneği; Gizli ve tescilli. 

Bitex Global Co, Ltd, BitX Küresel Pte. 2 Satıcıların yerel para biriminde tüketicilerden ödeme kabul etmeleri için Satış Çözümlerinin çeşitli çözümleri (hem donanım hem de yazılım tabanlı); G20 fiat para birimleri ve çeşitli popüler kripto para birimleri arasındaki döviz değişimleri; Büyük ölçekli işletmeler arası ödemeler; Bireysel krediler.


Kripto paranın dijital ekonominin birinci sınıf vatandaşları haline geldiği zaman hızla yaklaşıyor - soru “if” değil, “ne zaman” ise bu gerçekleşecek. Bu zaman geldiğinde, bu gelişmekte olan ekonomiye finansal hizmetler sunma ihtiyacı büyümesini artırmak için kritik olacaktır. 



Bitex, o zaman yerel olarak toplanan ilk kripto bankası haline geldiğinde hazır olmayı bekliyor. Global olarak mevcut olmakla birlikte, faaliyet gösterdiği her bölgede yerel müşteri tabanına uygun ve yararlı olan kripto para birimine dayalı dijital ekonomiye finansal hizmetler sunmayı amaçlamaktadır. Bitex, dijital ortaklar için yerel ortaklara sunulan lisanslı bir teknoloji platformu aracılığıyla şifreli para birimi tabanlı bankacılık hizmetleri sunacak.

Bitex, yerel düzeyde çalışarak toplum üzerinde en büyük etkiyi yaratabileceğine ve bu yeni kripto-eşzamanlı tabanlı dijital ekonominin faydalarının mevcut bankacılık sisteminden yeterince yararlanamayan veya hizmet dışı bırakılan kişiler tarafından hissedilebileceğine inanmaktadır. Böylece, küresel bir banka olarak hemen başlamak yerine Bitex, çözümünün yerel bir etki yaratmasını istiyor.


Bitex, ilgili yerelleştirilmiş bir finansal hizmet paketi sunarak lisanslandığı her ülkede alacağı yerel etkiyi gösterecek ve bu yeni kripto-para birimi tabanlı dijital ekonomiye yönelik finansal hizmetlerin nasıl sağlanabileceğini yeniden tanımlayacaktır. Kripto-bankacılık alanında birden fazla görevli bulunurken, Bitex bu hiper lokalize stratejinin, zamanla ana tüketiciler için ilk gerçek küresel kripto-bankayı yaratmada bir avantaj sağlayacağını tahmin ediyor.



Website       : https://bitex.global/  
Twitter        : https://twitter.com/bitex_global  


My BitcoinTalk Profile : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1826960 

Eth : 0x0eb32865C359496fCE9EC098bB4a8600067Ef2ac


7 Haziran 2018 Perşembe

ASTRA - Sosyal Süper Bilgisayar



Astra, değerli dijital para birimi kazanırken verimli ve yolsuzluk yapmaz bir toplum inşa etmek için insanların bilimsel sınırları ilerletme ve kolektif sosyal gerçekler inşa etme yetisini güçlendiren bir Sosyal Süper Bilgisayar'dır. Astra tıp, bilim ve beşeri bilimlerdeki ileri icatlar için topluluk bilişim kaynaklarını bir araya getirir.

Çünkü, 200 yıllık sayısız tıbbi atılımdan sonra, hala insanlığın geniş alanlarını rahatsız eden bazı yaşamı tehdit eden yeni hastalıklar var. Dünya çapında her yıl yaklaşık 8 milyon insan çok sayıda Kanserden ölmekte, yaklaşık yarım milyar insan Sıtma hastalığına yakalanmakta, yaklaşık bir milyon masum çocuğun sivrisinek ısırıklarından ölmesine karşın, buna karşı hala etkili bir aşıya sahip değiliz. . Kalp hastalıkları ve felçler, 15 milyon insanın ömrünü vaktinden önce alır. Ve SARS, Ebola ve Zika gibi yeni pandemiler riski her an ortaya çıkıyor ve milyonlarca çocuğun, kadının ve erkeğin hayatlarını aniden ortaya çıkarıyor ve acımasızca kesiyor.

Bu tıbbi sorunlara çözüm bulmak için, bilim adamlarımıza birçok potansiyel yolu hızlı bir şekilde kullanmalarını ve daha sonra yapılacak araştırmalar için en umut verici olanlara odaklanmalarını isteriz. Modern tıpta, çeşitli hassas yolların araştırılması, bilim adamlarımızın maalesef sahip olmadığı büyük hesaplama gücü gerektirir. Ancak, evimizde, işte, ceplerimizde ve arabalarımızda sessizce oturan teraFLOPS (1012) kapasitesine sahip güçlü bilgisayarlarımız var. Yedek bilgi işlem gücümüzü yukarıdaki asil amaç için sorunsuzca birleştirebilirsek, o zaman dünyanın en güçlü Süper Bilgisayarını oluşturabiliriz.



ExaFLOP'larda (1018) işleme kapasitesine ve zettaFLOP'larda (1021) depolama kapasitesine sahip olan bu dünya çapında Supercomputer, dünyanın dört bir yanındaki araştırmacılara sunulacak. Buna ek olarak, Astra, yenilikçi bir Teşvik Sistemi tasarlamak için en son Trust Machine1 teknolojisinden yararlanıyor, hem Sosyal Ödül hem de değerli Dijital Para birimlerini (STAR'ler olarak adlandırılan Astra ekosistemin yerel para birimi dahil) katkılarından dolayı kazanacak.

Astra üyeleri ayrıca bilgileri doğrulamak ve güvenilir kamuya açık veri dokuları oluşturmak için bilgisayarlarını kullanabilirler. Bu tür Güven Makineleri, insanları henüz bilmedikleri veya güvendikleri kişilerle işbirliği yapmaya teşvik edecektir. İnsanlar yeni işbirliği yollarını keşfedecek ve kurumlarını, kurumlarını ve hükümetlerini hesap verebilir hale getirecek.
Kolektif toplumsal gerçekleri otomatik olarak kurmamızı ve korumamızı sağlayan bu Güven Makineleri.

Ancak, güvenin otomasyonu, doğrulama ve senkronizasyon için çok sayıda kopyanın (binlerce) bir bilgi ve sürekli iletişim içinde tutulmasını gerektirir. Böylece, Güven Makineleri, son derece bilgi işlem, depolama ve iletişim yoğundur. Astra Supercomputer, bu Sosyal Güven Makinelerini oluşturmak ve sürdürmek ve topluluk üyeleri (Bitcoin, Ether, ZCash, Dash, Monroe, STARs, vb.) Için değerli Dijital Para birimleri kazanmak için kullanılacaktır.
Token Ve Ico Bilgileri

Adı: Astra Tokens
Sembolü:
Yıldız Türü: Standart ERC20, ETHEREUM

STAR Token Ön Satış
Tarihleri: 26 Haziran - 31 Temmuz 2018
Token Borsası Baz Oranı: 1 ETH = 2.000 STAR
Katmanlı Katkı Yapısı:
Katkı Amt. Bonus STAR Jetonları
> = 500.000 ABD doları % 50 1 ETH = 3,000 STAR
> = 250.000 ABD doları % 25 1 ETH = 2,500 STAR
> = 100.000 ABD doları % 10 1 ETH = 2,200 STAR
> = 50.000 ABD doları % 5 1 ETH = 2,100 STAR
<$ 50.000 ABD doları 0% 1 ETH = 2,000 STAR
Jeton dağıtımı Akıllı Sözleşme Kamu Satışından Sonra Jetonları Dağıtıyor

STAR Token Halka Açık Satış
Tarihleri: 1 Ağustos - 31 Ağustos 2018
Jeton Değişim Taban Oranı 1 ETH = 1,000 STAR Para Birimi
Kabul Edildi ETH
Katmanlı Katkı Yapısı:
Zaman çizelgesi Bonus STAR Jetonları
1.gün % 50 1 ETH = 1,500 STAR
1. hafta % 40 1 ETH = 1,400 Yıldız
Hafta 2 % 30 1 ETH = 1,300 Yıldız
3. Hafta % 20 1 ETH = 1,200 STAR
4. Hafta % 10 1 ETH = 1,100 STAR
5. Hafta 0%         1 ETH = 1.000 STAR     




Website       : https://www.goastra.network/ 
Twitter         : https://twitter.com/AstraNetix



Eth : 0x0eb32865C359496fCE9EC098bB4a8600067Ef2ac

DarcMatter - Merkezsiz Finansal Hizmetler

DarcMatter (DM) - alternatif yatırımlara şeffaf ve doğrudan erişim sağlayan, ödüllü bir global fintech yatırım platformudur. DarcMatte...